martes, 9 de junio de 2015

Inauguració exposició Fotografica i estreno del Documental: “El barrio es mio”

Grup bunkers peq
Dimarts 16 de Juny, 19h
Sala d’Exposicions Boca Nord

Per el joves del Projecte AdoJo


Grup informal peq

EL BARRIO MIO
Aquesta exposició mostra la feina de 15 adolescents durant els 8 mesos de rodatge del documental “El Barrio Mío”, en el que fan una mirada introspectiva i intimista del barri que els ha vist créixer i acull les seves trobades amb amics i família.
Les fotografies són un filtre a través del qual es pot veure com aquests joves entenen i veuen els carrers del Districte; ells destaquen aspectes en els que qualsevol altre no repararia. És per això que aquesta feina és tan especial; durant la durada del projecte s’han familiaritzat amb la càmera, s’han fet un. A través de l’objectiu i tot disparant, han projectat la seva opinió del barri. Però no només això; les instantànies també permeten saber molt dels seus autors, les seves virtuts, inseguretats i dubtes.
Aquesta sèrie de fotografies forma un tot amb el documental, ambdós compresos dins el projecte AdoJo, han servit per a que els joves es trobin a sí mateixos i la manera com es volen relacionar amb l’entorn que els envolta. I tot això, ho han aprés a expressar amb imatges.

Institut Municipal de Serveis Socials. Districte Horta-Guinardó